Carola Ribas Fernández

CarolaRibas

BARCELONA - SPAIN

Des que tinc ús de raó, m’agrada dibuixar i m’apassionen els colors i l’ordre cromàtic. Als 11 anys vaig començar a fer fotografies de tot i encara no he parat. També m’agrada entendre com funcionen les coses i els processos de producció.
Vaig estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona, i després em vaig formar com els aprenents d’abans, de baix cap a dalt, passant per tots els àmbits de la professió: muntadora a una impremta (Promocions Gràfiques Boniquet), escanista i dissenyadora a un taller de preimpressió (Miga Laser&Paper) i cap de producció en un estudi de disseny gràfic (Pati Núñez Associats).

Des de fa 17 anys tinc el meu propi estudi, Estudi Claris, on treballo tant de dissenyadora gràfica com d’il·lustradora. 

La il·lustració és una de les meves grans passions i actualment hi dedico moltes hores i moltes il·lusions. Des de fa quatre anys, faig cursos per formar-me més a fons en aquest camp. Durant el primer confinament d’aquesta pandèmia l’observació des del balcó es va convertir en una font d’inspiració. Cada balcó era una història.