Carol Briceño Peña

CarolBriceño

RUBÍ, BARCELONA - SPAIN

Nascuda a Machala, Equador. Resident a Catalunya des de petita, actualment visc a Rubí.

Sóc dissenyadora gràfica de professió; multidisciplinària, experimento amb papers, tècniques gràfiques tradicionals i també digitals per aconseguir les meves peces gràfiques.

Vivim en una societat en la que estudiar arts, és sinònim de fracàs. Una societat que promou la precarietat del sector cultural a la vegada que ho converteix en un bé de luxe a tothom que vulgui accedir a la cultura.
Des de l’àmbit de les arts gràfiques tenim totes les eines per transmetre missatges i valors que ajudin aquesta societat a ser menys freda, a poder comunicar i expressar d’una manera fàcil, directa i accessible.

Durant aquests mesos de pandèmia s’ha deixat molt clar que la cultura és essencial a les nostres vides. Per aquesta raó, seguirem lluitant.

Aquestes peces gràfiques reflecteixen un petit alè de vida, dins d’aquests dies tant grisos als que ens hem vist abocats, d’introspectiva i reflexió, de pausa, de reinventar els nostres projectes personals i laborals, de canvi, de desconstruir-nos de tot allò que se’ns imposa, de qüestionar-nos, de tornar a trobar allò que som, i aleshores tornar a RENÉIXER.