XAVIER ANGUERA CORRECHER

XavierAnguera

BARCELONA - SPAIN

Treballo com a dissenyador gràfic des de 1994. Col·legiat amb el núm. 051, al Col·legi Professional de Disseny Gràfic de Catalunya. Estic especialitzat en imatge corporativa, serveis editorials, publicitat off-line i on-line, packaging, retoc fotogràfic i disseny d’interfìcies web.

Darrerament treballo com a assessor en identitat corporativa i comunicació gràfica. Gestiono xarxes socials d’alguns clients amb les aplicacions Hootsuite i Facebook Business Manager. Estic estudiant copywriter, redactor web i trafficker.

Abans no li donava importància.

Visc en un poblet del Maresme. Tocant el mar. Tot i que sóc més de muntanya. A prop dels meus. A set i vuit minuts de distància de casa seva. Ara, però, a més d’una setmana de distància. Abans, no fa gaire, podia anar a fer un volt a la platja. Sol o amb els gossos de la germana gran. La que viu a set minuts. A la que no veig fa més d’una setmana. Abans, no fa gaire, no li donàvem importància a sortir, passejar, veure els familiars o amics. Fer una cerveseta en una terrassa. Compartir. Esperem que ben aviat, la frase «abans, no fa gaire», quedi en el record. Fins i tot baixar a la platja a sentir el mar.