Núria Rubio quirós

NuriaRubio

TARRAGONA - SPAIN

Dissenyadora Gràfica i Docent. Va realitzar estudis de disseny gràfic a mitjans dels anys 80 a la ciutat de Barcelona, coincidint amb l’explosió del disseny emergint per la ciutat. Es dedica professionalment a la professió treballant en diferents mitjans del món de la comunicació, fins que decideix investigar en altres disciplines cursant els estudis universitaris de Belles Arts a finals del anys 90. Des d’aleshores imparteix classes de Disseny Gràfic a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona.

La imatge gràfica del pòster representa un mòdul de cadires d’una sala d’espera que estan precintades de manera discontinua. Graphic design around, parla de la necessitat de crear solucions gràfiques a partir de circumstàncies socials, com es en aquest cas, la pandèmia que estem vivint. Un nou sistema de codis s’està imposant per fer entendre com hem d’actuar quan estem en un lloc determinat. Imposicions i prohibicions invaeixen els espais creant un sistema de senyals que de manera informal s’aniran formalitzant dins les nostres vides.

D’aquesta manera vull transmetre que el disseny gràfic està viu més que mai i que es necessari per comunicar-nos i sobre tot per relacionar-nos.